Exposición "Vivir en el espacio"

Avatar de Usuario
Saturn-V
Mensajes: 131
Registrado: 02 Mar 2006, 00:00

Exposición "Vivir en el espacio"

Mensajepor Saturn-V » 18 Oct 2006, 11:41

Hola compañeros! Para los que estais cerca de Girona o alrededores, he encontrado una exposición que puede ser interesante, aúnque a posterior se trasladará en Madrid

> El Museu de la Tècnica convertirà el Castell de Sant Ferran en un centre espacial
En l’exposició, es podrà veure el vestit de Pedro Duque a més de material de la NASA


El castell de Sant Ferran serà l’escenari, del 25 d’octubre al 25 de novembre, d’una exposició que, amb el títol de “Viure a l’espai”, vol acostar a tot el públic diversos elements, productes i materials procedents de la cursa espacial. Aquesta exposició, organitzada pel Museu de la Tècnica de l’Empordà, és una de les més completes existents en l’actualitat i està dirigida als interessats en aquesta temàtica però també als neòfits en la matèria.

L’exposició portarà a Figueres, entre d’altres, un vestit de l’astronauta espanyol Pedro Duque, la matrícula del Rover Lunar –el qual es va quedar a l’espai– i també es podran veure cascs i aparells del comandant de l’Apollo 14, Edgar Mitchell, entre d’altres materials de la NASA, l’agència espacial russa i l’europea. La visita a l’espai es podrà fer en un escenari polivalent com és el castell de Sant Ferran, la qual cosa permetrà que molta gent descobreixi en un sol punt espais i aspectes, tant de l’aventura espacial com del recinte, fins ara desconeguts. Amb un total de 1.000 metres quadrats visitables i a través de diversos objectes de la vida quotidiana d’un astronauta, el públic tindrà l’ocasió d’apropar-se a una realitat sovint idealitzada per les pel·lícules de ciència-ficció i podrà descobrir com s’ha millorat el nostre dia a dia gràcies a la investigació espacial.

Aquesta exposició disposa d’un fons importantíssim amb material inèdit i fins al moment només vist en part a indrets com Galícia. Després de Figueres l’exposició anirà a Madrid.


Més informació al Setmanari de l'Alt Empordà.
(http://www.emporda.info/)


Y con traducción simultánea y todo!:

El Museu de la Tècnica convertirá el Castillo de Sant Ferran en un centro espacial
En la exposición, se podrá ver el traje de Pedro Duque, entre otro material de la NASA


El castillo de Sant Ferran será el escenario, del 25 de octubre al 25 de noviembre, de una exposición que, con el título de “Vivir en el espacio”, quiere poner al alcance del público varios elementos, productos y materiales procedentes de la carrera espacial. Esta exposición, organizada por el Museu de la Tècnica de l’Empordà, és una de las más completas existentes en la actualidad y está dirigida a los interesados en esta temática pero también a los neófitos en la materia.

La exposición traerá a Figueres, entre ostros objetos, un traje del astronauta español Pedro Duque, la matrícula del Rover Lunar –el cual se quedó en el espacio– y también se podrán ver cascos e ítems del comandante del Apollo 14, Edgar Mitchell, entre otros materiales de la NASA, la agencia espacial rusa y la europea. La visita al espacio se podrá realizar en un escenario polivalente como és el castillo de Sant Ferran, cosa que permitirá que mucha gente descubra en un sólo punto espacios y aspectos, tanto de la aventura espacial como del recinto, hasta ahora desconocidos. Con un total de 1.000 metros cuadrados visitables y a través de varios objetos de la vida cotidiana de un astronauta, el público tendrá la ocasión de acercarse a una realidad a menudo idealizada por las películas de ciencia-ficción y podrá descubrir cómo se ha mejorado nuestro día a día gracias a la investigación espacial.

Esta exposición dispone de un fondo importantísimo con material inedito y hasta el momento sólo visto en parte en lugares como Galícia. Después de Figueres la exposició se trasladará a Madrid.

Para más información; Setmanari de l'Alt Empordà. (http://www.emporda.info/)
Qui dia passa, any empeny

skizo
Mensajes: 181
Registrado: 19 Dic 2005, 00:00
Ubicación: Girona

Mensajepor skizo » 18 Oct 2006, 18:33

Mare meva!! alla hi seré! :D


Fem Kdd per visitar el castell? xDDD

Volver a “Tablón de Anuncios y Salidas”